DRIV Eiendomsforvaltning med ny daglig leder og ny styreleder

Jens Rustad er ansatt som daglig leder i DRIV Eiendomsforvaltning AS, og Stine Jacobsen Wold blir ny styreleder

Driv Eiendomsforvaltning AS er eid at Backe Eiendom Invest AS og Kjeldsberg Eiendomsforvaltning AS. Selskapet ble etablert i 2019.

Vi er svært fornøyde med denne viktige ansettelsen, uttaler styreleder Stine Jacobsen Wold, og som selv tiltrer som styreleder fra samme tidspunkt.

Jens Rustad (34) kommer fra stillingen som eiendomsforvalter i Ragde Eiendom. Han blir en helt sentral del i den videre satsingen til eierne av selskapet på å bygge opp en solid og fremoverlent eiendomsforvalter i østlandsområdet sammen med eiernes egne virksomheter. Jens Rustad har en Master i eiendomsutvikling og forvaltning fra NTNU og en bachelor i entreprenørskap fra BI.

-DRIV Eiendomsforvaltning er en komplett leverandør av tjenester innen alle tjenester og produktområder av eiendomsforvaltning, eiendomsdrift og rådgivning/prosjektstøtte for eiendomsbesittere. Jeg er glad for å ha fått denne unike muligheten, og ser frem til å bidra til at selskapet skal vokse videre sammen med eiernes selskaper, sier Rustad.

Et fremtidsrettet eiendomsforvaltningsselskap klarer å utnytte muligheten som ligger i å forene mennesker, teknologi og bærekraft. Driv Eiendomsforvaltning AS skal være en drivkraft i eiendomsbransjen på akkurat dette, med god støtte fra sine eiere Backe Eiendom Invest AS og Kjeldsberg Eiendomsforvaltning AS, forteller nytilsatt styreleder Stine Wold. Hun er til daglig sjef for HR og Forretningsutvikling i Kjeldsberg Eiendomsforvaltning AS, og har lang erfaring fra eiendomsbransjen bl.a. fra Basale. Selskapets eiere representerer en unik langsiktighet og soliditet for Driv Eiendomsforvaltning, og vi er tett på selskapet, uttaler Wold.