Rådgivning

Bærekraftige, effektive og fremtidsrettede modeller

Verdiskapning gjennom eiendommens livssyklus

Driv Eiendomsforvaltning AS er en erfaren leverandør av rådgivningstjenester for eiendomsutviklere, eiere og brukere. Vi tilbyr et bredt spekter av tjenester for å hjelpe deg med å realisere dine mål for eiendommen, fra strategisk rådgivning og prosjektledelse til teknisk rådgivning og bærekraft.

Vi hjelper deg med å:

Vi hjelper deg med å:

  • Utvikle eiendommen din på en bærekraftig og lønnsom måte

  • Optimalisere drift og vedlikehold for å redusere kostnader og øke sikkerhet

  • Skape et attraktivt og trivelig arbeidsmiljø for ansatte og brukere

Våre tjenester

Ikon - Person fremfører statistikk

Strategisk rådgivning

Vi hjelper deg med å definere dine mål for eiendommen og utarbeide en strategi for å nå dem. Vi analyserer markedet og gir deg råd om de beste utviklingsmulighetene for din eiendom. Vi bistår i forhandlinger med leietakere og andre interessenter.

Ikon - planer

Prosjektledelse

Vi tar hånd om alle aspekter av eiendomsutviklingsprosjekter, fra planlegging og godkjenning til gjennomføring og overlevering. Vi sørger for at prosjektet blir gjennomført i henhold til tidsplan, budsjett og kvalitetskrav. Vi holder deg oppdatert om fremdriften i prosjektet.

Ikon -

Teknisk Due Dilligence

Vi bistår i transaksjoner med teknisk due dilligence, hvor vi gjør rede for forskriftsmangler, vedlikeholdsetterslep og fremtidig vedlikeholdsbehov. Formålet er å gi et profesjonelt og presist bilde av de materielle verdiene opp mot aktuelle forskriftskrav.

Ikon - blader i sirkel

Bærekraft

Vi hjelper deg med å implementere bærekraftige løsninger i din eiendom, som reduserer miljøpåvirkningen og øker verdien av eiendommen. Vi tilbyr energianalyser og rådgivning om energisparing. Vi bistår i sertifisering av din eiendom i henhold til BREEAM eller andre bærekraftsstandarder.

Ikon - Laptop med filsystem

FDV-systemer

Vi etablerer og vedlikeholder FDV-systemer for å sikre effektiv drift og vedlikehold av eiendommen. Vi tilbyr opplæring i bruk av FDV-systemet. Vi bistår i revisjon av FDV-systemet.

Ikon - hus med energisymbol

Energiledelse

Vi tilbyr energianalyser, rådgivning om energisparing og tiltak for å redusere energiforbruket. Vi hjelper deg med å velge de beste energiløsningene for din eiendom. Vi bistår i etablering av energiledelsessystemer.

Vil det virke slik det skal, når det skal, og til avtalt pris?

Med Driv Eiendomsforvaltning AS kan du være sikker på at du får den beste løsningen for din eiendom. Gjennom etablering av gode og forutsigbare modeller for drift og forvaltning av eiendommen i en tidlig fase av alle prosjekter sikrer vi gevinster av investeringer i teknisk infrastruktur.

Har du behov for rådgivning?

Kontakt oss, så hjelper vi deg med å finne den beste løsningen for din eiendom.

Kontakt oss